Új Anthony Grey könyvek !!! Új Anthony Grey könyvek !!! Új Anthony Grey könyvek !!!


Vérfarkas az Alpokban,  Kémjátszma a Bahamákon
Camazotz, az alvilág ura...              


Most itt vagy: Életrajz


Új könyvek El§készületben Könyvvásárlás Könyvkiadás
   
Anthony Grey (Sebestyén Elemér)anthony greyRégesrég egy messzi-messzi galaxisban… akár ezt is mondhatnánk, de a valóságban Budapesten láttam meg a napvilágot, igaz, tényleg nem mostanában történt a dolog. Az általános iskolai osztálytársaim szerint mindig is író akartam lenni, bár jómagam erre nem igazán emlékszem.

Ahogy mondani szoktam, a tojásfestésen és a harangöntésen kívül mindennel foglalkoztam, s valóban… voltam többek között autószerel§, étteremtulajdonos, takarító, cégvezet§, ablaktisztító, zenész, feltaláló, ingatlanközvetít§ stb., és ami azt illeti, író is. A változatos és sokszor izgalmas élet, amiben részem volt (például Los Angelesben is megfordultam egy id§re) elég élményanyagot biztosít ahhoz, hogy minden könyvembe belecsempésszek valamely olyan eseményt is, ami valóban megtörtént velem. Ez mondhatni a védjegyem.

A harcművészetekkel katonai szolgálatom alatt a határ§rség egy speciális egységénél ismerkedtem meg és a kés§bbiek során ez inspirált arra, hogy a könyveimben is bemutassam a különböz§ küzd§sportokat.

1989-ben jelent meg az els§ könyvem és bár akkor még szemtelenül fiatal voltam, egy sajtótájékoztatón szívb§l megígértem egy érdekl§d§nek, hogy majd hozzáöregszem a f§h§sömhöz. Mostanára a dolog meg is történt. 

Az id§k során Anthony Grey, illetve Sebes T. Antal (Segítség! Megn§sültem!) néven jelentek meg könyveim, ám az utóbbi években forgatókönyvírással, valamint a könyveim angol fordításával foglalkoztam, ezért az Anthony Grey sorozatot szüneteltettem. 

Szerencsére a közelmúltban sok minden történt, többek között újra indult az Anthony Grey sorozat, illetve Sebestyén Elemér: Segítség, megn§sültem! címmel, azaz a saját nevemen is megjelenik a könyv, amelynek színpadi változatát a Thália stúdiószínpadán lehet megtekinteni Pindroch Csaba el§adásában. 

Az Anthony Grey könyvek kedvel§inek pedig jó hír, hogy a tervek szerint ezentúl évente jelentkezek egy új kötettel.
Mindezekr§l a www.stsakiadó.hu weboldalon található b§vebb információ, ahol a készül§ kötetekbe bele is lehet olvasni.

Bízom benne, hogy a soron következ§ könyvem elnyeri minden Kedves Olvasó tetszését és az Anthony Grey sorozat tovább folytatódhat.

                                                           Anthony Grey felirat  


webáruház

anthony grey klub

Támogatott böngész§k: Mozilla Firefox, Google Chrome

Copyright ©Anthony Grey 2012
Design by bfabry.